Om Rundvirke Poles

Rundvirke Poles AB är ett helägt svenskt familjeföretag vars äldsta del etablerades redan 1899 i Dalarna och är idag en av de största och ledande tillverkarna av ledningsstolpar i Europa.

Tillväxt med miljö och kvalitet i fokus

Rundvirke Poles AB är en del av Rundvirke Industrier med ca 200 anställda i Sverige. Miljö och kvalitet är värdeord som sätter sin prägel på hela koncernen. Bolaget levererar årligen mellan 175.000 och 220.000 träskyddsbehandlade ledningsstolpar i längder mellan 7 och 23 meter. I tillägg levereras årligen ca 250.000 sliprar. Exportandelen växer och är betydande.

Kontakta oss

Vår Mission

Producera och marknadsföra träskyddsbehandlade specialprodukter såsom telefon- kraftledningsstolpar och slipers av högsta kvalitet med minsta möjliga miljöpåverkan.

Vår Vision

Europaledande producent och marknadsförare av träskyddsbehandlade specialprodukter såsom telefon- kraftledningsstolpar och slipers av högsta kvalitet med minsta möjliga miljöpåverkan.

Produktionsanläggningar

Rundvirke Poles AB har två produktionsenheter i Sverige. Största produktionsenheten är placerad i Kälarne, Jämtland, som ligger ca 11 mil från Sundsvall och 9 mil från Östersund. Den andra produktionsenheten är i Ludvika, Dalarna, där också vårt huvudkontor finns. Båda produktionsenheterna har betydande lagernivåer för att snabbt kunna serva våra kunder vid eventualiteter såsom höststormar.

Produktionsanläggningar

Karriär

Är du intresserad av att arbeta hos en av marknadsledarna i Europa? Läs mer här.

Karriär